Om Isabella.R.Design

Isabella.R.Design

Isabella.R.Design er drevet af Isabella Rud som som startede med at drive ropehalters.dk på det sociale medie Instagram tilbage i 2014. I dag laver Isabella.R.Design heste rebgrimer til professionelle og private, og laver lidt til hunde også. Produkterne på webshoppen har et lille fast lager, hvor det er muligt at bestille direkte og få tilsendt varen, hvor førhen var det nødvendigt at kontakte os via de sociale medier eller mail. 

Virksomheden har stort fokus på kundetilfredshed, og ser mange tilbagevendende kunder hvert år. Produkterne vægtes højt, og laves alle af Isabella selv. Rebet er produceret i EU og sendes direkte til virksomhedens adresse hvor alle bestiller behandles. Der tænkes meget over miljøvenlige produkter, og virksomheden var den første til at sælge rebgrimer der var lavet af 100% genanvendte materiale. Læs mere om produktet HER 

Lidt om mig

Mit navn er Isabella Rud og jeg er født i 2002. 

Jeg er opvokset i Gundsømagle på en gård, som ligger nordligst for Roskilde på Sjælland. Her var det min farfar som købte gården tilbage i 1980, og senere flyttede min mor og far ind i huset ved siden af, og her kom jeg til og senere min søster. Heste har altid været en del af gården, og det takker jeg min farfar for. Han har altid sagt at heste skulle der være på her på gården, og det har heldigvis ikke ændret sig og det var nok grunden til jeg er så vild med heste som jeg er i dag. I dag har vi 2 dejlige hopper der bruges til ridning og lidt konkurrence. 

I mange år var jeg fascineret af hestene inden det blev en hverdagsting. Jeg ville som barn gå ud og stikke hestene mad køkkenet, selvom jeg ikke helt måtte. Siden 2011 har jeg redet, og imellem her der været rideskole, ridelejre og til sidst egne heste. 

I de mange år med heste prøver jeg at opdatere al den viden om heste jeg kan, om det er foder, udstyr eller generel hestevelfærd. 

Til hverdag arbejder jeg fuldtid i en anden virksomhed, da det ikke er nogen hemmelighed dette er en hobbyvirksomhed der drives af interesse. Jeg elsker at arbejde og har kæmpe motivation for alt jeg laver, og det vil jeg fortsætte så længe der er mulighed for. 

 

Hvordan startede Isabella.R.Design?

Billede af den første “rebgrime”. Hvis det er helt rigtigt er det faktisk en indisk boasal. 

Det hele startede da jeg skulle tilride min farfars hoppe i en alder af godt 12 år. Godt nok var jeg ikke klog at gøre det på egen hånd, men klog nok til at starte fra jorden. Jeg fandt ud af at de store stjernetrænere på instagram benyttede noget der hed “rebgrimer” på deres heste, så det skulle jeg da også have. 

Mit eneste problem var dog at de var meget dyre sådan nogle rebgrimer. Hos den lokale rideudstyrsforretning kostede en rebgrime knap 500 kr. – no way jeg kunne betale det som 12 årig. Så far og jeg ned i HaraldNyborg og købe reb så jeg selv kunne prøve kræfter – så svært kunne det jo ikke være at lave en rebgrime… det var det så. Efter 20-50 forsøg og en sølle youtube video var den der. Verdens grimmeste rebgrime, og det skulle da postes på instagram. Og første kommentar dukkede op “hvad koster sådan en?” Og jeg gloede mærkeligt på skærmen. Var der virkelig en der ville købe den brugte grime? Jeg endte med at sælge den for 20 kr og rebet havde kostet mig 70 kr – total underskudsforretning. Jeg lavede lidt flere rebgrimer til min hoppe, fordi nu havde jeg fundet fidusen. Destomere jeg postede, desto flere henvendelser fik. Jeg endte med at sælge en rebgrime hver 2. måned så jeg valgte at lave en instagram, profil hvor folk kunne se det jeg lavede og eventuelt købe. 

Jeg fandt en masse inspiration i det jeg lavede, og fandt nogle virksomheder fra USA og Holland der var fantastisk dygtige til at lave rebgrimer og tilbehør. Jeg endte med at finde en produktion et års tid efter i 2015 der kunne skaffe mig noget godt reb, der var egnet til heste og hunde, og jeg fik en aftale i hus om billigere leveringer selvom jeg ikke var CVR kunde. Priserne blev reguleret, og en rebgrime steg til 100 kr. 

Tiden gik, flere kunder kom til og jeg endte med at have en relativ stor side på både facebook og instagram med mange kunder der beundrede produkterne – fordi jeg var den eneste og største Danmark på det tidspunkt der solgte så billigt. Det var dog mega besværligt at tage bestillinger, da alt skulle skrives ned i et word dokument, men hvad vidste jeg. 

Årene gik og jeg fik stablet en relativ stabil forretning op, og endte med i 2020 at blive CVR-registeret og på lavet webshop, da jeg kunne mærke alt det word-skriveri blev kedeligt og noget roderi. 

Jeg fik lavet nogle store konkurrencer på de sociale medier, og fik meget opmærksomhed den vej igennem, og den dag i dag overlever virksomheden stadig på interesse og har igennem mange år levet af de faste kunder som anbefaler Isabella.R.Design videre.